TREILER

Το παρόν Ιστολόγιο έχει σκοπό να περισώσει & να προβάλλει τη ρουμελιώτικη ιστοριολαογραφία -

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αδάμος Κ. ζωγράφος



Αδάμος Κωνσταντίνος, ζωγράφος
Έργα του εκτίθενται στην υπαίθρια καλλιτεχνική συνάντηση στα στενά της Λαμίας (οδός Ανδρούτσου) που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων (27-28 Ιουνίου 2013) 
Ο Αδάμος Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Κρύα Βρύση Καλαμπάκας το 1961. Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Διακοσμητικής Επίπλου και Ξυλογλυπτικής. Μαθήτευσε σε διάφορα εργαστήρια ζωγραφικής στα Τρίκαλα, κυρίως όμως στο εργαστήριο του ζωγράφου Νικολάου Καλατζή στη Ναύπακτο. 

Έργα του έχουν εκτεθεί κατά καιρούς σε ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις στα Τρίκαλα (Νοέμβριος 2003), στην Καλαμπάκα (Οκτώβριος 2004, Σεπτέμβριος 2007, Μάρτιος 2009) και στο Schwabach της Γερμανίας (Δεκέμβριος 2004).  Έργα του ανήκουν και εκτίθενται στην Θεολογική και Ιστορική Πινακοθήκη της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου. Επίσης έργα του ανήκουν σε συλλογές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Αναπαυσά στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, καθώς και σε συλλογές – ιδιωτικές και δημόσιες. στο εξωτερικό: Γερμανία, Ιταλία και Αμερική. Είναι μέλος του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Καλαμπάκα.
Απολαύστε παρακάτω μερικά έργα του ύστερα από  σχετική άδεια που μας παραχώρησε:



Δεν υπάρχουν σχόλια: