TREILER

Το παρόν Ιστολόγιο έχει σκοπό να περισώσει & να προβάλλει τη ρουμελιώτικη ιστοριολαογραφία -

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ημερολόγιο 2019 Εκπολ. Συλλόγου Αγίου Γεωργίου


ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2019 ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδας προχώρησε στην έκδοση ετήσιου ημερολογίου (ατζέντα) για το έτος 2019, προς ενίσχυση του Συλλόγου καθώς και των δράσεων του. Το ημερολόγιο πωλείται προς 5 Ευρώ έκαστο και μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα καταστήματα (κρεοπωλεία, mini market, καφετέριες) στον Άγιο Γεώργιο.
Εντός του ημερολογίου περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από «Τα Τυμφρήστια» καθώς και η ιστορία τους, από τον συγχωριανό μας Τάκη Ευθυμίου και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την συμβολή.
Την έκδοση και την επιμέλεια του ετήσιου ημερολογίου για το έτος 2019 για τον Σύλλογο μας, έχει αναλάβει με μορφή χορηγίας ο Ηλίας Σπ. Καλύβας. Του οφείλουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» καθώς αποτελεί πολύτιμος αρωγός στο έργο μας.
Επιπλέον εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι δράσεις του Συλλόγου, που θα λάβουν χώρα στο χωριό μας εντός των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνδράμετε κι εσείς στην προσπάθεια μας για να κρατήσουμε το χωριό μας ζωντανό και δραστήριο σε αυτή την δύσκολη εποχή που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η βοήθεια και η στήριξη σας, μας είναι πολύτιμες.

Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: