TREILER

Το παρόν Ιστολόγιο έχει σκοπό να περισώσει & να προβάλλει τη ρουμελιώτικη ιστοριολαογραφία -

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

1.000 θέματα Φθιωτικός Τυμφρηστός



1.000 ΘΕΜΑΤΑ «Φθιωτικός Τυμφρηστός»
82 επισκέπτριες χώρες – 160.000 επισκέψιμες σελίδες
Αγαπητοί φίλοι μας! Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε με περηφάνια ότι η θεματογραφία του «Φθιωτικού Τυμφρηστού» περιλαμβάνει από σήμερα, στα 2,5 περίπου χρόνια λειτουργίας του, 1.000 θέματα, διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο που αγαπά την ιστοριολαογραφία του τόπου μας, λειτουργώντας ως μια μικρή ηλεκτρονική πατριδογνωστική βιβλιοθήκη, όπως την χαρακτήρισαν αρκετοί φίλοι μας, αφού μεταφραζόμενη σε έντυπη μορφή αγγίζει τις 3.000 σελίδες.
Τα αναρτημένα θέματα είναι αυστηρά επιλεγμένα, αξιόπιστα, πρωτότυπα, σπάνια και μερικά πρωτοδημοσιευμένα. Όλα έχουν υποστεί ηλεκτρονική καλλιτεχνική επεξεργασία από τον υπογράφοντα αυτές τις γραμμές.
Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το οποίο εμπλουτίζονται τα κείμενα θεωρείται σπάνιο και σε μερικές περιπτώσεις μουσειακό.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς επιστημονικούς συνεργάτες μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στους σκοπούς τού ιστολογίου. Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους επισκέπτες που εκτιμούν την προσπάθεια και το μεράκι μας. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους φοιτητές των Ανθρωπιστικών Επιστημών επειδή προτιμούν, ως αξιόπιστη πηγή, τον «Φθιωτικό Τυμφρηστό» για την εκπόνηση των πανεπιστημιακών τους εργασιών καθώς και τους απανταχού Έλληνες της διασποράς για την συχνή ανάγνωση των σελίδων του, επικοινωνώντας μ’ αυτόν τον τρόπο νοερά με την πατρίδα Ελλάδα.
Ο «Φθιωτικός Τυμφρηστός» λειτουργεί εξ’ αρχής εντελώς ανιδιοτελώς, δίχως χορηγούς και προστάτες, έχοντας ως μοναδικό κίνητρο τη διάσωση, την προβολή και μεταλαμπάδευση της λαϊκής μας παράδοσης στις επερχόμενες γενιές για να μην αισθάνονται αποκομμένες από τις πατρογονικές ρίζες τους. Το μέλλον στηρίζεται στα θεμέλια του παρελθόντος.
Συνεχίζουμε δυναμικά και αταλάντευτα!
Η αγάπη σας …δύναμή μας!

Ο διαχειριστής του «Φθιωτικού Τυμφρηστού»
Τάκης Ευθυμίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: